Testcentrum

Doelgroep: coaches
Voor coaches die een handige eerste verkenning willen aanbieden aan (potentiële) klanten hebben we een aantal testen ontwikkeld en geproduceerd die online ingevuld kunnen worden.
Elke test kan los van de anderen aangeschaft worden voor jouw eigen website. Je koopt dan eenmalig de licentie op de betreffende test inclusief aanpassingen zoals logo en naam/telefoon/mailinformatie naar de coach.
Elke test is gemaakt in html5 en kan dus zowel op een laptop, tablet of smartphone (Androïd of Apple) gemaakt worden. Om privacy te waarborgen gaan we uit van een foto van de resultaten die gedeeld worden met de coach en zo een digitaal coachingsgesprek mogelijk maken. Heb je mooi geen bemoeienis met de AVG.

Ze kosten slechts enkele minuten maar geven wel een heel mooi inzicht.
En dat inzicht kun je nog verdiepen door aansluitend een telefonische toelichting te geven en de resultaten door te nemen.
Vervolgens kun je vervolgens nog materiaal toesturen en eventuele vervolgafspraken maken.

Handig ook bij de start van een training door alle deelnemers een bepaalde test van tevoren in te laten vullen en de resultaten mee te nemen naar de training.

De volgende testen zijn beschikbaar:

Roos van Leary communicatiestijl
Deze test geeft vooral inzicht in jouw communicatiestijl en de wijze waarop je op de communicatie van anderen reageert. Heel nuttig om een spiegel voor te krijgen en te ontdekken wat er speelt en wat je zou kunnen proberen te veranderen.

Kunnen en Willen
jouw competenties
Een speciaal ontwikkelde test waarmee je snel inzicht krijgt in jouw kern-competenties. Maar ook in de competenties die je veel energie kosten en aanleiding geven tot burn-out of verveling. Geeft mooi inzicht in welke richting jouw loopbaan zich kan ontwikkelen.

DISC
gedrag
Een test waarmee jouw gedrag in beeld gebracht wordt. Ben je dominant? Hoe probeer jij anderen te beïnvloeden? Heb je veel geduld en ben je graag onafhankelijk of juist niet? Invullen en een toelichting helpen je beslist verder!

Organisatietevredenheid blij? ongelukkig?
Een nieuw ontwikkelde test. Hoe tevreden ben je met een aantal zaken in de organisatie waar je nu werkt? Waar loop je tegenaan en wat zou je graag anders willen? Je meet op tien aspecten en krijgt zo ook een beeld waar je op vastloopt.

Waar wil ik werken
Waar wil ik werken is een veelgehoorde vraag. En het antwoord begint bij jezelf: wat vind je belangrijk en wat niet? En hoe belangrijk is dat dan voor jou?
We hebben daarvoor een test ontwikkeld waar je snel antwoorden krijgt wat voor jou belangrijk is.
Handig om te weten en te gebruiken bij een sollicitatie(gesprek). Immers als het zo belangrijk voor je is, dan mag je er ook aandacht aan besteden.

Klik op de betreffende test om naar de pagina te gaan waar meer toelichting gegeven wordt.