Contact

Ben je coach of betrokken bij het HRM-beleid van een organisatie? En wil je onder de vleugels van jouw organisatie gebruik maken van de testen uit het Testcentrum? Of heb je eigen testen die je graag in deze vorm gegoten wilt krijgen?
Neem dan contact op voor de mogelijkheden.De testmodulen worden aangepast en kant en klaar geleverd voor plaatsing op de website van jouw organisatie. Je kunt ze daarna onbeperkt gebruiken zonder extra kosten. Bruikbaar op zowel pc, laptop, tablet of smartphone.

Wil je informatie wat ik kan betekenen voor jouw website?

Wijzer-linQ is als volgt te bereiken:

e-mail:   info@wijzerlinq.nl
mobiele telefoon:   06 21267436
postadres:   Ringlaan 14
    7833 CD Nieuw-Amsterdam

Over mij, Martin IJzerman:
Na het behalen van het diploma HTS-elektrotechniek ben ik gaan werken als productieleider bij Philips. Daar heb ik ook de HBO-opleiding Bedrijfskunde gedaan en enige tijd gestudeerd voor het Pedagogisch diploma. Tussen de bedrijven door heb ik parttime de HBO-opleiding Personeelswerk aan de Sociale Academie gedaan. Vervolgens in een aantal leidinggevende P&O-functies gewerkt bij diverse productiebedrijven, een technisch adviesbureau en enkele handelsondernemingen. Gewerkt als opleider/trainer bij een onderneming. Ca 7 jaar directeur geweest van een technisch adviesbureau. Meteen na mijn pensioen begonnen met Wijzer-linQ en veel e-learningmodulen gemaakt in opdracht. Intussen ook steeds meer websites gaan maken voor anderen. En intussen ook nog allerlei handige korte testen ontwikkeld voor gebruik in het coachingstraject. Kortom, een brede bedrijfservaring die van nut kan zijn voor iedereen die mij inschakelt! O ja, privé verzot op geschiedenis-onderzoek en het geven van lezingen daarover.

Geen romantekst maar nuttig om te weten: de algemene voorwaarden van Wijzer-linQ kun je hier downloaden:

Algemene voorwaarden als pdf